Selvlagde gavesett er en fast favoritt hos meg, fordi det er så mange muligheter til å tilpasse det til den som skal få det – både når det gjelder innhold og utseende. Jeg liker også at den rette «innpakningen» eller presentasjonen kan gjøre noe hverdagslig om til noe spesielt.

Idéen til dette gavesettet spirte fram da jeg så den lille, røde, lekekoffert med hvite polkadotter i butikken. Det retro designet fikk meg til å tenke på kusinen min, fordi hun elsker alt pin-up og 50-talls. Dermed ble lekekofferten med hjem fra butikken, og idéen til reisesettet fulgte. Tanken var at settet skulle inneholde alt min kjære kusine måtte trenge for å vedlikeholde sine fantastiske, sortlakkerte negler, på bortebane.

 

 

En annen ting jeg setter pris på med hjemmelagde gavesett er at de er så lette å lage, så siden jeg allerede hadde lekekofferten, gjenstod det bare å fylle den.

Innhold til gavesettet:

  • Neglelakk
  • Bomullsdotter
  • Neglelakkfjerner
  • Liten glassflaske (f. eks fra konditorfarge o.l.)
    • Washitape
    • Dymo merkelapper

Neglelakken var i grunn det eneste av innholdet jeg måtte kjøpe. Neglelakkfjerner, bomullsdotter og glassflaske hadde jeg fra før. For å merke glassflasken brukte jeg Dymo-maskinen min til å skrive ut «neglelakkfjerner», og jeg dekket den først med washi-tape for at den skulle passe til kofferten og se litt finere ut.

 

 

Jeg må innrømme at innpakningen av gavesettet ikke er mitt beste arbeid, og i ettertid skulle jeg inderlig ønske at jeg hadde festet på et lite kort… Det prikkete papiret og sløyfen falt likevel i smak da kusinen min fikk den lille oppmerksomheten til bursdagsgave – og selve gaven ble også tatt godt imot!

 

Pin It on Pinterest